Surgispon Burete Hemostatic

Surgispon Burete Hemostatic :: Saltea-Antiescare.ro
Producător:
Surgispon
În stoc
195,00 lei

Surgispon Burete Hemostatic este un burete hemostatic chirurgical, fabricat din material gelatinos cu un grad ridicat de purificare pentru utilizare în diferite proceduri chirurgicale, în care hemostatica tradițională este dificilă sau impracticabilă și utilizarea altor materiale neabsorbante nu este de dorit.

Surgispon Burete Hemostatic absoarbe de aproximativ 40-50 de ori greutatea sa de apa/sange si adera usor la locul de sangerare. 

 

Surgispon burete hemostatic garanteaza o hemostatica favorabila.

Buretii de gelatina SURGISPON au o structura poroasa care activeaza trombocitele in momentul in care sangele intra in contact cu matricea buretelui. Aceasta determina trombocitele sa elibereze o serie de substante care promoveaza agregarea lor in acelasi timp cu schimbarea caracterului lor, permitandu-le astfel sa actioneze ca un catalizator pentru formarea fibrinului.

 

Indicatii Surgispon burete hemostatic

SURGISPON poate fi utilizat eficient in chirurgia dentara.

SURGISPON poate fi utilizat in chirurgia orala, uscat sau saturat cu solutie de trombina pentru a controla sangerarile la extractii si apicentectomii, in special la pacientii cu tendinta de sangerare abundenta. Pentru a obtine o hemostaza imediata in:

  • Chirurgia dento-alveolara si extractia dintilor la pacientii cu risc de hemoragie;
  • Regenerarea indepartarii tesuturilor mucoasei de chisturi mandibulare;
  • Indepartarea chirurgicala a tumorilor orale si leucoplakiei;
  • Tratamentul chirurgical al abceselor periapicale si dentare;
  • Chirurgie maxilo-faciala.

 

Mod de utilizare Surgispon burete hemostatic:

  • Inmoaie cubul in solutie salina sau utilizeaza-l uscat
  • Daca este uscat, buretele este usor compresat. Buretele trebuie aplicat in zona sangerarii, cu presiune usoara pentru 1-2 minute, pana cand se opreste sangerarea.
  • Daca este umed, presati buretele cu putere pentru a elimina bulele de aer, apoi replasati in solutie salina la pastrare pana in momentul utilizarii
  • Cand sangerarea este controlata, cuburile pot fi lasate in locul sangerarii.

SURGISPON poate fi utilizat in combinatie cu antibiotice, trombina, chimioterapeutice, fara a reduce efectul hemostatic al buretilor. Cititi cu atentie intructiunile inainte de utilizare.

 

Mod de prezentare:

10 x bureti unica folosinta / cutie.